Философията на Лора Ашли

(1 глас, средно 5.00 от 5)
Лора Ашли започва кариерата си, като рисува флорални мотиви върху ленено платно на масата в кухнята си, отваря първия си бутик през 1968 г., за да се превърне днес в една от най-известните британски дизайнерски фирми за обзавеждане на дома с над 5000 магазина в цял свят.

Философията на Лора Ашли е за възстановяване на романтичността в дома – както в текстила, така и в цялостното обзавеждане.

Днес, 23 години след смъртта на Лора, британската марка неслучайно продължава да бъде на върха. Гамата на Laura Ashley от тапетите и текстилите до мебелите и аксесоарите постоянно бива обновявана с нови и блестящи добавки.

Свежите допълнения към колекцията на Laura Ashley отново бяха посрещнати с небивал ентусиазъм. Енергия, страст и креативност са водещите фактори за тази така обичана и превърнала се в национална гордост и традиция марка. Проспериращото име запазва позициите си и с перфектно обслужване на клиентите, с грижа за тях, с любов към техния дом.

След като компанията Laura Ashley спечели наградата „Търговец на годината 2007” на HOMES&GARDENS CLASSIC DESIGN AWARDS – VICTORIA&ALBERT MUSEUM, LONDON, брандът съвсем не се остави да почива на старите си лаври.

Предложенията от новата колекция пролет – лято 2008 г. на Laura Ashley са зашеметяващи, различни, невероятно въздействащи и свежи.

Laura Ashley отново показва, че е определящ фактор за тенденциите в интериора и декорацията. Интригуващите, заредени с енергия и оптимизъм, изпреварващи времето идеи ни карат да се отдадем на примамливо свежо настроение.
Сподели
 

Новини

25 Април 2018, 09.25
Първото по рода си социологическо проучване за нагласите и мотивацията на...
24 Април 2018, 15.29
Международният конкурс Roca One Day Design Challenge с успешно първо издание в България.•...
20 Април 2018, 13.51
Най-големият мултифункционален проект в България навлиза във Втора фаза  от...
Медийни партньори
VIP медиен партньор