Философията на Лора Ашли

(1 глас, средно 5.00 от 5)
Лора Ашли започва кариерата си, като рисува флорални мотиви върху ленено платно на масата в кухнята си, отваря първия си бутик през 1968 г., за да се превърне днес в една от най-известните британски дизайнерски фирми за обзавеждане на дома с над 5000 магазина в цял свят.

Философията на Лора Ашли е за възстановяване на романтичността в дома – както в текстила, така и в цялостното обзавеждане.

Днес, 23 години след смъртта на Лора, британската марка неслучайно продължава да бъде на върха. Гамата на Laura Ashley от тапетите и текстилите до мебелите и аксесоарите постоянно бива обновявана с нови и блестящи добавки.

Свежите допълнения към колекцията на Laura Ashley отново бяха посрещнати с небивал ентусиазъм. Енергия, страст и креативност са водещите фактори за тази така обичана и превърнала се в национална гордост и традиция марка. Проспериращото име запазва позициите си и с перфектно обслужване на клиентите, с грижа за тях, с любов към техния дом.

След като компанията Laura Ashley спечели наградата „Търговец на годината 2007” на HOMES&GARDENS CLASSIC DESIGN AWARDS – VICTORIA&ALBERT MUSEUM, LONDON, брандът съвсем не се остави да почива на старите си лаври.

Предложенията от новата колекция пролет – лято 2008 г. на Laura Ashley са зашеметяващи, различни, невероятно въздействащи и свежи.

Laura Ashley отново показва, че е определящ фактор за тенденциите в интериора и декорацията. Интригуващите, заредени с енергия и оптимизъм, изпреварващи времето идеи ни карат да се отдадем на примамливо свежо настроение.
Сподели
 

Новини

14 Декември 2017, 12.34
Дебютното издание ще се състои на 3-ти и 4-ти феруари 2018-та година по случай...
27 Ноември 2017, 11.06
На 22.11.2017г., в пресклуба на БТА, „Българска асоциация за изолации в...
21 Ноември 2017, 11.58
• В рамките на изложбата, на 22 ноември 2017 г. от 18:00 ч., архитектите от АДА АД...
Медийни партньори
VIP медиен партньор