TELUS International стартира конкурс за преобразяване на част от офисното си пространство

(0 гласа, средно 0 от 5)

Telus_Youngdesignerscompetition_1_2788-a_01
TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери, като стартира конкурс за интериорен дизайнерски проект на част от офисното си пространство в София. С най-новата си инициатива ‘’компанията на щастливите хора’’ се стреми да обогати преживяването на служителите и посетителите си, чрез реализиране на съвременна и вдъхновяваща идея за комфортна работна среда.

Основна цел на конкурса е да даде възможност за изява на млади архитекти и дизайнери, както и на студенти по архитектура и дизайн, които не нужно да имат професионален стаж и документи за правоспособност. Компанията иска да предостави възможност на младите професионалисти да реализират значим проект, с който да обогатят своето портфолио.

Telus_Youngdesignerscompetition_2_14445-pa_02

Конкурсът ще се проведе в два етапа. В първия всички кандидати трябва да изпратят портфолио и контактна информация. Във втория петима от тях ще получат задание от TELUS за конкретното офис пространство, което ще подлежи на промяна. По време на този етап кандидатите ще трябва да изготвят и изпратят проект и остойностяване. Победителят ще има възможност да реализира своя проект до готовност за експлоатация на офисното пространство, за което ще получи възнаграждение.

Telus_Youngdesignerscompetition_4_14446-pa_03

„Ние винаги сме смятали, че офисът не е просто място за работа, а място за вдъхновение. Този конкурс за млади интериорни дизайнери е прекрасна възможност талантливите хора в страната ни да натрупат опит и то в работа за компания от световен мащаб. Знаем колко е важно това в началото на всяка кариера и смятаме, че талантът трябва да се насърчава непрекъснато.“ – споделя Стефания Дунчева, старши мениджър „Човешки ресурси“ на TELUS International Europe.

Компанията в България има над 2600 служители, които са разположени в 4 офиса в София и Пловдив. Част от културата на TELUS International на глобално ниво е да предлага на служителите си първокласни офиси, направени по последен световен стандарт на интериорните решения. Всеки един от етажите на компанията разполага с тематични, дизайнерски стаи за релакс. Освен това служителите ѝ могат да се възползват от зали за фитнес, йога зала и специални зони за игра.

Telus_Youngdesignerscompetition_5_14447-pa_04

Конкурсът започва днес, а кандидатури се събират до 22 август 2017 г. включително, на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . Пълните условия на конкурса са публикувани на фейсбук страницата на TELUS International Europe, а компанията очаква кандидатурите на млади ентусиазирани дизайнери, за да избере най-добрия проект.

Telus_Youngdesignerscompetition_3_14448-pa_05

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика.

Автор: сп. "Още за Къщата"

Сподели

Тагове: telus international | интериорен дизайн | конкурс | офис

 

Новини

15 Май 2019, 12.09
Tретото издание на SHARE Sofia ще се проведе на 30 май 2019г. Заповядайте в НДК–...
14 Май 2019, 13.52
След придобиването преди една година на мажоритарен дял от NCL Wintech –...
10 Май 2019, 14.40
От 30 май до 1 юни 2019г. в изложбен център Флора в Бургас ще се проведе...
Медийни партньори
VIP медиен партньор