В УАСГ ще се проведе Интердисциплинарен Студентски Workshop ИСУ'2017

(1 глас, средно 5.00 от 5)
ISU_sn_01_building

Обръщение на д-р арх. Анета Славова,
Главен организатор на формата

Уважаеми Дами и Господа, 

Във връзка с провеждането на  Интердисциплинарен Студентски Уъркшоп 2017 , Ви изпратихме писмо-покана за партньорство и спонсорство на студентското мероприятие. Смятаме, че само с включване и на бизнеса към образованието може да се получи успешен краен продукт от млади бъдещи специалисти в областта на проектирането и строителството. 

Отново се обръщаме към Вас с молба да подкрепите инициативата, която ще събере студенти архитекти, дизайнери, инженери, социолози, еколози, ландшафтни архитекти, мениджъри в екипна работа, в конкретно зададено  от Столична Общината място в центъра на София. Съвместната работа на студентите в екипи ще ги приближи до реалната работа в практиката. Така връзката УНИВЕРСИТЕТ – ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ –  ПРАКТИКА ще стане реалност за студентите и за Вас бизнеса в строителството. 

Това, което може да бъде от полза и за Вашите фирми е презентация или възможност за излагане на Ваши продукти и изделия в УАСГ, с които да се запознаят студентите, бъдещите специалисти, които ще ползват изделията Ви.

И ако се опитаме да перифразираме стара житейска мъдрост, може да кажем че "Никой не е толкова богат, че да няма нужда от добра реклама и никой не е толкова беден, че да не може да даде малка финансова подкрепа за образованието на нашите деца".

Това което може да дадем на нашите студенти е да подкрепите със суми до 1 200 лева. Тези средства ще бъдат използвани за пособия и материали, за работа по време на уъркшопа, както и за награден фонд.
По цял свят бизнеса подкрепя образованието и се създават ползотворни контакти, благодарение на които се раждат нови идеи за практиката. 

Предварително благодарим за Вашето желание за партньорство с интердисциплинарното академично образование, за да може то все повече да се идентифицира с практиката.

С уважение, д-р арх. Анета Славова,
Главен организатор на формата
телефон за връзка: 0898 20 27 48
 
Сподели

Тагове: арх. анета славова | студентски уъркшоп 2017

 
Уебсайт на автора: www.integraconsultproject.com

Новини

04 Септември 2018, 11.18
Първото издание на проекта обедини идеи на студенти по архитектура, граждани...
14 Август 2018, 11.33
Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ отваря врати, за среща на...
13 Август 2018, 12.46
Снимка на Експозиционния център от личния сайт на арх. Нарди, Източник:...
Медийни партньори
VIP медиен партньор