В УАСГ ще се проведе Интердисциплинарен Студентски Workshop ИСУ'2017

(1 глас, средно 5.00 от 5)
ISU_sn_01_building

Обръщение на д-р арх. Анета Славова,
Главен организатор на формата

Уважаеми Дами и Господа, 

Във връзка с провеждането на  Интердисциплинарен Студентски Уъркшоп 2017 , Ви изпратихме писмо-покана за партньорство и спонсорство на студентското мероприятие. Смятаме, че само с включване и на бизнеса към образованието може да се получи успешен краен продукт от млади бъдещи специалисти в областта на проектирането и строителството. 

Отново се обръщаме към Вас с молба да подкрепите инициативата, която ще събере студенти архитекти, дизайнери, инженери, социолози, еколози, ландшафтни архитекти, мениджъри в екипна работа, в конкретно зададено  от Столична Общината място в центъра на София. Съвместната работа на студентите в екипи ще ги приближи до реалната работа в практиката. Така връзката УНИВЕРСИТЕТ – ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ –  ПРАКТИКА ще стане реалност за студентите и за Вас бизнеса в строителството. 

Това, което може да бъде от полза и за Вашите фирми е презентация или възможност за излагане на Ваши продукти и изделия в УАСГ, с които да се запознаят студентите, бъдещите специалисти, които ще ползват изделията Ви.

И ако се опитаме да перифразираме стара житейска мъдрост, може да кажем че "Никой не е толкова богат, че да няма нужда от добра реклама и никой не е толкова беден, че да не може да даде малка финансова подкрепа за образованието на нашите деца".

Това което може да дадем на нашите студенти е да подкрепите със суми до 1 200 лева. Тези средства ще бъдат използвани за пособия и материали, за работа по време на уъркшопа, както и за награден фонд.
По цял свят бизнеса подкрепя образованието и се създават ползотворни контакти, благодарение на които се раждат нови идеи за практиката. 

Предварително благодарим за Вашето желание за партньорство с интердисциплинарното академично образование, за да може то все повече да се идентифицира с практиката.

С уважение, д-р арх. Анета Славова,
Главен организатор на формата
телефон за връзка: 0898 20 27 48
 
Сподели

Тагове: арх. анета славова | студентски уъркшоп 2017

 
Уебсайт на автора: www.integraconsultproject.com

Новини

14 Декември 2018, 00.00
Флашмоб по халати бе организиран на 14.12.2018 г. пред Централна баня от граждани...
30 Ноември 2018, 17.43
На 30 ноември 2018 г. в 12.00 часа на обяд приключи есенният етап от конкурса...
28 Ноември 2018, 16.11
Заха Хадид Архитектс (Zaha Hadid Architects) изложиха на показ свои архитектурни модели...
Медийни партньори
VIP медиен партньор