Изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“ показва модерни дизайнерски решения

(0 гласа, средно 0 от 5)
Dibla_Logo_2018_Building_01
Елегантни и функционални дизайнерски решения показва изложението „Дибла - идеи и продукти за интериора” от 21 до 25 февруари 2018 г. в Международен панаир Пловдив.
Новата инициатива разширява специализираната изложба за оборудване за хотели и заведения „Хорека“ и се осъществява съвместно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“.

Водещи фирми презентират изделия и услуги за хотели, ресторанти, барове, търговски обекти, СПА центрове, обществени сгради и жилища. Експозициите демонстрират актуални направления в обзавеждането и декора, дизайна и проектирането, мебелите и аксесоарите, ресторантското и баровото оборудване, хотелското и търговското обзавеждане, спа и фитнес центровете, интериорния текстил, софтуерните системи и приложения за сектора.

-_2_02_Build

Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни и обществени сгради, а изложението ще покаже модерните тенденции за тяхното използване. Спектърът от изделия обхваща всички детайли: от настилките и облицовките, през обзавеждането, до мазилките и таваните.
Презентираните водни и светлинни ефекти внасят настроение в интериора и екстериора. Предлагат се и нестандартни светлинни решения за различни помещения и външни пространства.

Интересен сегмент са СПА и уелнес линията за още по-широко използване на водата, както и оборудването за спорт. Няколко от участниците в изложението разработват концепции за СПА и фитнес центрове, соларни студиа и частни кътове за спорт, като ги осъществява с изделия от водещи световни марки. Финландски сауни внасят скандинавска екзотика.

„Идеи за водата“ е темата на експозицията на един от лидерите в санитарната индустрия. Тя включва стилни елементи за баня и кухня, като смесители и мивки, душове с иновативната функция Select - с натискането на един бутон се избира различен вид струя  и къпането се превръща в СПА преживяване.

-_1_01_build

Мебелите са една от основните теми в изложението. Открояват се луксозни дизайнерски серии, линия за детско обзавеждане, уникални и иновативни изделия от масивна дървесина. Богата е гамата от матраци, легла и аксесоари за спалня. Ще бъдат показани мебели и детайли за тях, фасадни стени и панели, мебелен обков.

Не липсват и улеснения за почистването на дома и офиса. Сред тях са уред за прозорци, намаляващ наполовина времето за миене, и прахосмукачка робот, която се справя дори с пространствата под мебелите.
Елегантната визия на пространствата се доизгражда от настилките, мазилките и боите. Интересен акцент са италиански декоративни бои и настилки,  български декоративни и фасадни бои и мазилки, саниращи и хидроизолиращи продукти.

-_3_Build_04

Проявата  дава възможност на фирмите от сектора да се представят в рамките на едно от най-мащабните бизнес събития на Балканите. То включва престижните изложби „Агра“ - за селско стопанство, „Винария“ - за лозарство и винарство, „Фудтех“ - за хранителната индустрия, и „Вкусове от Италия“, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив.

Освен красивите щандове на „Дибла“, посетителите ще могат да видят уникалния Град на виното и деликатесите, събрал храни и напитки от най-висок клас. Очаква се над 45 000 гости от страната и чужбина.

Сподели

Тагове: дибла | изложение | интериор

 
Уебсайт на автора: www.dibla.com

Новини

04 Септември 2018, 11.18
Първото издание на проекта обедини идеи на студенти по архитектура, граждани...
14 Август 2018, 11.33
Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ отваря врати, за среща на...
13 Август 2018, 12.46
Снимка на Експозиционния център от личния сайт на арх. Нарди, Източник:...
Медийни партньори
VIP медиен партньор