Алианц Банк България проведе конкурс „Идеен проект за визия на банков офис“

(0 гласа, средно 0 от 5)
Allianz_Photo3_03_index
Ивана Янкова, студент от НХА, спечелила първо място в конкурса, и Димитър Желев, председател на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Алианц България Холдинг.

На 18 май 2018 г. в София, на специално събитие Алианц Банк България награди четирима студенти, взели участие в конкурса на дружеството „Идеен проект за визия на банков офис“.
При обновяването на офисите си банката ще реализира печелившите проекти от конкурса, организиран сред студенти по архитектура и интериорен дизайн от цялата страна. Първият офис на Алианц Банк, който ще бъде обновен, е този на бул. „Цар Освободител“ 8, където се проведе и церемонията по награждаване на победителите.

За безпристрастната оценка на представените проекти като членове на журито бяха привлечени доц. д-р арх. Орлин Давчев – зам.- декан на Архитектурен факултет в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), доц. д-р Арсен Минков – зам.- декан на Факултет по приложни изкуства в Националната художествена академия (НХА), и доц. Мирослав Богданов – катедра „Рекламен дизайн“ и зам.-декан на Факултета по приложни изкуства в НХА.

Александър Проценко, председател на изпълнителния комитет на Алианц България, сподели: „Избрахме нетрадиционен подход, подавайки ръка на млади хора, желаещи да се докажат като специалисти със свежи идеи и творчески хъс. Те са нашето бъдеще и ще ни помогнат да отговорим на съвременните естетически и технологични изисквания за обслужване на клиенти и същевременно да създадем комфортни работни места за служителите.“

Allianz_Photo2_02
Александър Проценко, председател на Изпълнителния комитет на Алианц България, Никола Македонски и Таня Бакалова, студенти от НБУ, спечелили второ място в конкурса.

Първото място в конкурса спечели Ивана Янкова от НХА. На второ място се класира идейният проект на тандема на Никола Македонски и Таня Бакалова от НБУ, а третото място бе отредено на Георги Стоянов от УАСГ.

Allianz_Photo1_01
Росен Станимиров, изпълнителен директор на Алианц Банк, Георги Стоянов, студент от УАСГ, спечелил трето място в конкурса, и Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк.

„Младите хора са нашите клиенти и нашите служители в бъдеще. Те са посланиците на новостите и за нас беше ценно да разберем какво очакват от една банка и как си представят услугите от гледна точка на клиентското преживяване. Впечатлен съм от техния ентусиазъм и професионализъм, който видях във всички представени проекти. Политиката на Алианц Банк е да подкрепя младите хора и винаги е търсила и заставала зад стойностни иновативни проекти – такива, които допринасят за по-доброто обслужване на нашите клиенти“
– коментира Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Allianz_Photo4_8
Андрей Александров, главен оперативен директор на Алианц България Холдинг, Александър Проценко, Ивана Янкова, Георги Заманов, Никола Македонски, Таня Бакалова, Георги Стоянов, Христина Марценкова, главен оперативен директор на Алианц Банк, Росен Станимиров, Кристина Желева, зам.изпълнителен директор на Алианц Банк, и Велислава Тенева, Transformation Office.

Всички членове на журито единодушно се съгласиха, че представените проекти са на високо професионално ниво като обем и графична култура, като също така демонстрират характер и оригинални дизайн решения. Съгласно регламента студентите предложиха цялостна концепция за съвременeн интериор според най-добрите функционалности и практики, а печелившите проекти ще бъдат с основно значение при обновяването на банковите офиси на Алианц Банк.

За Алианц България:
Алианц България Холдинг е компания, предлагаща пълен набор от финансови услуги. Компанията е на българския пазар от 25 години и има общо 5 основни дейности – общо застраховане, животозастраховане, банкиране, пенсионно осигуряване и лизинг.

Сподели

Тагове: алианц българия | конкурс

 

Новини

15 Май 2019, 12.09
Tретото издание на SHARE Sofia ще се проведе на 30 май 2019г. Заповядайте в НДК–...
14 Май 2019, 13.52
След придобиването преди една година на мажоритарен дял от NCL Wintech –...
10 Май 2019, 14.40
От 30 май до 1 юни 2019г. в изложбен център Флора в Бургас ще се проведе...
Медийни партньори
VIP медиен партньор