Списание The Building, Архитектура, Строителство, Инвестиции - БАИС организира SPEED INTERVIEW в подкрепа на млади специалисти в областта на строителството - Списание The Building, Архитектура, Строителство, Инвестиции

БАИС организира SPEED INTERVIEW в подкрепа на млади специалисти в областта на строителството

(1 глас, средно 5.00 от 5)
Untitled-1-_BAIS_index
БАИС те кани на SPEED INTERVIEW – Бързи интервюта с водещи личности в строителния бизнес и потенциални работодатели в сектора на изолациите.

БАИС ще представи електронна платформа за търсене и намиране на работа и стажове, която разработи на своя сайт в подкрепа на студенти и млади специалисти в областта на строителството да избират направлението на изолациите като потенциално поле на професионална реализация, а фирмите - да намират своите най-добри бъдещи кадри;
Фирми-членове на БАИС ще представят своите стажантски позиции и програми, съгласно политиките си в тази област. Кои са фирмите – виж на сайта на БАИС като сканираш QR кода.

SPEED INTERVIEW
Ако си студент от УАСГ и искаш да участваш в бързо интервю в рамките на 5 минути с потенциални работодатели - ела на техния щанд в уреченото време - на 22 май 2018 г. от 14 часа. За 5 минути двете страни ще имат възможността да кажат най-важното за себе си и да решат дали искат да се видят отново в позицията на стажант и/или служител – работодател.
Подготви си въпроси и отговори!
Електронна форма за регистрация за събитието и програма можеш да намериш на сайта на БАИС в секция Обучения и събития.
Детайлна информация и възможност за регистрация ще откриете тук.

Сподели

Тагове: speed interview | баис

 

Новини

14 Август 2018, 11.33
Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ отваря врати, за среща на...
13 Август 2018, 12.46
Снимка на Експозиционния център от личния сайт на арх. Нарди, Източник:...
06 Август 2018, 14.24
Крайният срок за регистрация и подаване на проекти в конкурса „Годишни...
Медийни партньори
VIP медиен партньор