Прем март ще се проведе изложение Архитектурно-строителна седмица

(1 глас, средно 5.00 от 5)
BBW1_visia_BSS_632x400
Изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА събира сектора от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

За 19-а поредна година компаниите в сферата на строителството, архитекти, инженери, предприемачи и специалисти, ще се възползват от възможностите, които изложението АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА им предлага. Вратите на форума, провеждащ се в Интер Експо Център, ще бъдат отворени от 6 до 9 март 2019 г.

„Изложението се стреми да разширява границите на чуждестранното участие в рамките на международния си характер. Вече носи името АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, съобщават организаторите. Те подчертават различния облик на форума, основаващ се на иновативността, високите технологии и визионерството. 

Професионалното строително събитие на България АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще представи възможностите и потенциала на съвременното строително оборудване и механизация, софтуер и смарт решения, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт и индустриалното строителство.

Прецизирано сегментиране
„Отчитайки присъствието на утвърдени български и чуждестранни брандове, през 2019 г. ще бъдем още по-прецизни в сегментирането и тематичното разпределение на зали. По този начин ще бъдат създадени още по-добри условия за отлична комуникация между партньорите в бизнеса“, коментират организаторите, чиято цел е изграждането на устойчива бизнес среда, която да осигури условия за растеж на строителния бранш. Поставяйки акцент върху жилищното, индустриалното, общественото и строителството на хотелски комплекси, в изложението се включват производители и вносители на строителни материали, машини, дограми и стъклопакети, керамика, санитария, облицовъчни материали, подови настилки, техника и технологии, топло- и хидроизолации.

508A9067aaaaaaaaaa_624x380
Изложението през 2018 г. се проведе на площ от над 5000 кв.м.

„Възможностите, които предоставя, подпомагат развитието на целия строителен сектор“, смятат специалистите. Съобразявайки се с тенденциите на строителния бизнес, потребностите на сектора и нуждата от пълноценна професионална платформа, изданието през 2019 г. ще даде още по-широко поле за развитие на бранша, разширявайки изложбените си площи с 30% спрямо последното издание. Тогава на площ от над 5000 кв.м. продукти и технологии представиха над 200 компании от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция, сред които – производители, дистрибутори и вносители. „Отбелязахме ръст от 40% на участващите фирми и заетите площи“, коментират организаторите, отчитайки, че изданието са посетили над 8500 архитекти, инженери, предприемачи и специалисти.

IMG_0075_BSS_624x380
През 2018 г. взеха участие над 200 компании от страната и чужбина.

АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще се проведе паралелно с изложенията СЕКЮРИТИ ЕКСПО и WATER TECH EXPO, насочени съответно към сектора на сигурността и индустриалното управление на водите. „Светът се преобразява; а ние – заедно с него“, коментират професионалистите. Предизвикани от възможността да си изградят цялостен образ на новата дигитална икономика, смарт индустрията, енергийното и екологично управление на ресурсите, специалистите вече запазват в календарите си датите от 6 до 9 март 2019 г.

Всички новини за изложението ще откриете на www.buildingweek.com

Сподели

Тагове: архитектура | изложение | интер експо център

 

Новини

03 Юли 2020, 15.17
Дизайнерският екип, състоящ се от Orange Architects, ECHO urban design, Moederscheim Moonen, More Architecture и...
16 Юни 2020, 14.26
Винербергер има удоволствието да Ви покани на убинар, специално посветен на...
03 Юни 2020, 13.45
Международен панаир Пловдив отново отваря врати, а първата стъпка на големия...
Медийни партньори
VIP медиен партньор