За първи път в България френската компания CS FRANCE демонстрира виртуална реалност за болничен интериор

(1 глас, средно 5.00 от 5)
IMG_7037_632x420
Лесен, удобен и достъпен софтуер за архитекти, специалисти в здравеопазването и дизайнери дава възможност да се планират и избират подходящите елементи за антибактериална защита на коридори, стени, врати и помещения.

Особено интересни решения за операционни се оказват възможностите да се отпечата произволно изображение на облицовъчните плоскости, което съчетава в едно функционалност, антибактерилни и бактерицидни параметри на защитните плоскости, лесен и одобрен от нормативите монтаж и параметри, отговорящи на европейските строителни норми за здравни заведения.

IMG_6968_632x420_624x420
инж. Дорина Добрева, управител на Ассист открива семинара

На семинара на 10 април в Интер Експо Център гостите имаха възможност да се пренесат във виртуална реалност и да усетят всички възможности на предлагания от компанията безплатен софтуер.

Всички каталози на компанията за листова антибактериална защита, ръбохранители, бандове, ръкохватки и буфери са дигитализирани и триизмерни, което дава възможност за пълна интеракция на проектанти, дизайнери и архитекти, а също така и на инвеститорите, като изборът на цвят, модел и решение е въпрос на един "клик" и пълно удовлетворение от крайния резултат.

IMG_7011_624x420

Официалния вносител на CS FRANCE за България - фирма АССИСТ, е вече предпочетен доставчик на антибактериална защита за стени и коридори в  болниците "Сити Клиник", Пирогов, Шейново, Майчин Дом и ВМА.

IMG_6966_624x720

Опитът на фирма АССИСТ датира от далечната 1995 година в областта на херметични, оловни, плъзгащи врати и автоматика за всички видове врати в болници, но в последните десет години фирма АССИСТ надгражда своето портфолио с иновативни и функционални естетични решения за болнично приложение с доказан дълготраен ефект.

Сподели

Тагове: cs france | ассист | болници

 
Уебсайт на автора: www.assist.bg

Новини

16 Декември 2019, 16.15
TeraSteel, един от основните производители на сандвич панели и профили от...
12 Декември 2019, 16.20
Немечек България Ви предлага тези празнични дни освен за близките си да...
03 Декември 2019, 13.59
Резултатите бяха обявени от международното жури с председател арх. Малина...
Медийни партньори
VIP медиен партньор