Интер Експо Център отваря врати за Архитектурно-строителна седмица от 25 до 28 февруари

(0 гласа, средно 0 от 5)
IMG_3809-632450

От 25 до 28 февруари Интер Експо Център отваря вратите си за строителното бизнес изложение на България – Архитектурно-строителна седмица. В 20-то юбилейно издание на международния форум над 200 български и чуждестранни компании ще предложат на сектора продукти и системи за строителството, а богата съпътстваща програма поставя акцент върху водещите теми, сред които дигитализацията и законодателната рамка в бранша.

Изложението ще заеме над 10 000 кв. площ и четири от изложбените палати. Компании от България, Турция, Италия, Германия, Румъния и др. ще разположат щандовете си. Всичко това превръща тазгодишното издание в най-мащабното за последното десетилетие. Като професионална платформа, Архитектурно-строителна седмица събира на едно място предприемачи, инвеститори, архитекти, инженери, строители, проектанти, дизайнери, унивеститетски преподаватели и др.

Тематичното сегментиране е водещо и през 2020 г. Изложителите и посетителите ще могат да извлекат максимума от присъствието си благодарение на обособените тематики: „Вътрешни довършителни работи“, „Врати, прозорци, фасади и дървени къщи“, „Груб строеж, външни довършителни дейности, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване“, „ОВК, сградна автоматизация, софтуер и Smart решения”.

Logo_ASS_2020_04-624390

На 26 февруари ще бъдат представени световните брандове на Мессе Франкфурт Light + Building и ISH, посветени съответно на осветлението, сградните технологии и услугите за строителството и отговорното управление на водата и енергията в сградите. Интер Експо Център е официален представител на Мессе Франкфурт за България от 2016 г.

Законодателство и дигитализацията в сектора – акценти на съпътстваща програма
Четирите изложбени дни ще предложат динамична съпътстваща програма – с активното участие на водещите браншови организации и участниците. От 25 до 27 февруари Камарата на архитектите в България организира три кръгли маси с участието на Камарата на строителите в България и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Акценти са дигитализацията и законодателството и инвестиционният процес у нас. През последния ден КАБ ще проведе Управителен съвет и организира представяне на съвременни архитектурни проекти. Дигитализацията е акцент и на Университета по архитектура, строителство и геодезия на 27 февруари. В същия ден специализирано събитие организира Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Възможностите за инвестиции у нас ще разкрие на 25 февруари НК Индустриални зони.

На 25-и февруари семинар-дискусия, организиран от Национална асоциация на строителните предприемачи, ще спре вниманието върху тенденциите на пазара на жилищните имоти, инфраструктурата, облика на жилищните квартали, проблемите при развитието на строителното предприемачество и др. В същия ден Българска асоциация за изолации в строителството ще проведе семинара си за основните принципи в звукоизолацията.

PR_9_2020-624450

Активно в съпътстващата програма на Архитектурно-строителна седмица се включват участниците.  Професионално събитие ще засегне хибридните решения за ОВК системи.  Други акценти на празентациите и демонстрациите ще бъдат противопожарни, изолационни и вентилационни решения от последно поколение, железният силикат, системите за сградна и домашна автоматизация, екологични и природосъобразни решения, климатизацията, енергийната ефективност, технологични възможности за деклариране на ТОЛ таксите, анализ и решения за правилното регулиране на парата, хидроизолацията на сградите и др.

Широко международно присъствие и иновативни предложения, в съчетание с богата съпътстваща програма ще предложи 20-ото юбилейно издание на Архитектурно-строителна седмица от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център. Всички новини от и за изложението могат да бъдат проследени в сайта www.buildingweek.bg.

Вратите на изложение Архитектурно-строителна седмица 2020. ще бъдат отворени за посетители както следва:
25-27 – февруари – 10.00-18.00 часа
28 февруари - 10.00 - 16.00 ч.

Сподели

Тагове: изложение

 

Новини

03 Юли 2020, 15.17
Дизайнерският екип, състоящ се от Orange Architects, ECHO urban design, Moederscheim Moonen, More Architecture и...
16 Юни 2020, 14.26
Винербергер има удоволствието да Ви покани на убинар, специално посветен на...
03 Юни 2020, 13.45
Международен панаир Пловдив отново отваря врати, а първата стъпка на големия...
Медийни партньори
VIP медиен партньор