Тенденциите в Open Spaсе пространствата през 2020 г. ще покаже международното изложение Светът на мебелите

(0 гласа, средно 0 от 5)
World_of_furniture___2_3_2020_5_632x450_5
Open Space пространството е сред най-разпространените оформления на съвременния офис.  Тъй като позволява гъвкаво разпределение, то е предпочитано от IT сектора, малки и големи компании, банкови институции и много други. Актуалните тенденции в обзавеждането на Open Space пространствата са сред акцентите и на международното изложение Светът на мебелите, което ще се състои от 18 до 21 март в Интер Експо Център, София. Ние се запознахме с някои от предложенията. По всичко личи, че сериозно ще бъде акцентирано върху ергономията на мебелите в офиса, акустични решения и ергономичните продукти. В следващите редове Ви споделяме впечатленията си.  

World_of_furniture__2_3_2020_6_624x450_6
Свят на ергономията
Светът на мебелите ще се превърне в своеобразна арена на ергономията. За първи път на изложението ще бъде представен азиатският гигант за производство на елитни ергономични мебели Окамура. „Марката създава ергономични продукти и офис столове от най-високо технологично ниво“, коментира вносителят Chair Pro. Основа цел на Окамура е създаването на креативна и продуктивна бизнес среда; това проличава и в нов проект на световния бранд, който ще си партнира с Мicrosoft през следващите 5 години. Чрез монтиране на сензори в столовете, ще бъде разработен интернет базиран модел за проследяване на потребителското удовлетворение от изделията на компанията.

World_of_furniture__2_3_2020_Building_04

Естествените материали 
Това е една от тенденциите през тази година. “Фокусираме се върху използването на естествени материали; много от продуктите са например от вълна“, коментират от Office 1. По отношение на визия, функционалност и ергономия, запазена марка на 2020 г. ще бъде „техно“-стилът. Тук е мястото да опишем максималните удобство и комфорт, осигурявани от фирма Биттел и мебели Carmen. Тя ще представи ергономични бюра и продукти, които можем да регулираме по височина.

Срещаме се с красиви и функционални нови продукти на марка „Драги“. „Изпълнили сме най-съвременната концепция на офисните пространства за мобилност, отвореност и лекота на мебелите“, коментира управителят на Тотал -М Митко Гатев. Фирмата акцентира на акустичните пана в мебелите и нестандартните решения за съхранение на документи и връхни дрехи. А Тръбна мебел се фокусира върху баланса между модерен дизайн и високо качество. Всичко това е доказателство, че фирмите ще заложат на доброто изпълнение и вниманието към детайла.

Светът на мебелите ще ни предложи и други нововъведения в ергономията от най-висок клас. Сред тях са стол за пряка профилактика на заболявания на гръбначния стълб, болки в областта на гърба и проблеми в опорно-двигателната система, решения за фитнес и други.
Furnit_1_23_02_2020_624x450_Building
Маса или стол – иновация, комфорт и свобода
Дизайнът гарантира лесна и плавна трансформация от стол в маса и обратно само с едно движение. Да, това е Seattable от Фурнит... Той има елегантен и изчистен дизайн; опростени форми с ергономични линии. И всичко това е постигнато по естествен начин – предвид са взети всички изисквания за гъвкавост и ергономия при използването му и като стол, и като маса. Или казано по друг начин – Seattable въвежда напълно нова концепция в обзавеждането на обучителни центрове, библиотеки, университети и училища, конферентни зали, места за срещи и семинари, музеи и галерии, публични пространства. И у дома, разбира се.

Накратко ви представихме тенденциите в Open Spaсе пространствата, през призмата на Светът на мебелите 2020. Всички новости за международното изложение можете да проследите на: www.furnitureexpo.bg.
 
Сподели

Тагове: изложение светът на мебелите | офис мебели

 
Уебсайт на автора: www.iec.bg

Новини

29 Май 2020, 10.34
Наградата Лайф Челиндж 2018 бе присъдена на архитектурния екип от Life Bonell i Gil &...
27 Май 2020, 15.40
СИНХРОН-С ООД разработи и внедри система за противопожарна защита на...
22 Април 2020, 13.31
Обичаш кварталния си магазин, цветарницата на ъгъла, няколко художествени...
Медийни партньори
VIP медиен партньор