Аудитория „Владимир Иванов“ - УМБАЛ „Св. Марина“- гр. Варна

(4 гласа, средно 4.00 от 5)

Aula_01

Остаряла и технически неефективна,сградата ситуирана в центъра на университетския комплекс се нуждае от редизайн и повишаване на енергоефективността й.

Идеята на проекта предвижда „опаковане“ на съществуващия обем с окачена вентилируема фасада от фибро-циментови плоскости тип „Swisspearl“.

На главната фасада чрез лазерно изрязване е изписана Хипократовата клетва на български и латински език в шест редуващи се колони. Вградено LED осветление създава ефектна атмосфера. Новият минималистичен дизайн превръща сградата в акцент и начертава линията за бъдещото архитектурно развитие на болничния комплекс. 

СТАРХ Станиславов Архитекти

http://starh.bg/

Aula_02
Aula_03
Aula_04
Aula_05
Aula_06

Сподели
 

Новини

25 Април 2018, 09.25
Първото по рода си социологическо проучване за нагласите и мотивацията на...
24 Април 2018, 15.29
Международният конкурс Roca One Day Design Challenge с успешно първо издание в България.•...
20 Април 2018, 13.51
Най-големият мултифункционален проект в България навлиза във Втора фаза  от...
Медийни партньори
VIP медиен партньор