Прем март ще се проведе изложение Архитектурно-строителна седмица

(1 глас, средно 5.00 от 5)
BBW1_visia_BSS_632x400
Изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА събира сектора от 6 до 9 март в Интер Експо Център.

За 19-а поредна година компаниите в сферата на строителството, архитекти, инженери, предприемачи и специалисти, ще се възползват от възможностите, които изложението АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА им предлага. Вратите на форума, провеждащ се в Интер Експо Център, ще бъдат отворени от 6 до 9 март 2019 г.

„Изложението се стреми да разширява границите на чуждестранното участие в рамките на международния си характер. Вече носи името АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, съобщават организаторите. Те подчертават различния облик на форума, основаващ се на иновативността, високите технологии и визионерството. 

Професионалното строително събитие на България АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще представи възможностите и потенциала на съвременното строително оборудване и механизация, софтуер и смарт решения, довършителните дейности, интериорните материали и технологии, модерното вертикално планиране и ландшафт и индустриалното строителство.

Прецизирано сегментиране
„Отчитайки присъствието на утвърдени български и чуждестранни брандове, през 2019 г. ще бъдем още по-прецизни в сегментирането и тематичното разпределение на зали. По този начин ще бъдат създадени още по-добри условия за отлична комуникация между партньорите в бизнеса“, коментират организаторите, чиято цел е изграждането на устойчива бизнес среда, която да осигури условия за растеж на строителния бранш. Поставяйки акцент върху жилищното, индустриалното, общественото и строителството на хотелски комплекси, в изложението се включват производители и вносители на строителни материали, машини, дограми и стъклопакети, керамика, санитария, облицовъчни материали, подови настилки, техника и технологии, топло- и хидроизолации.

508A9067aaaaaaaaaa_624x380
Изложението през 2018 г. се проведе на площ от над 5000 кв.м.

„Възможностите, които предоставя, подпомагат развитието на целия строителен сектор“, смятат специалистите. Съобразявайки се с тенденциите на строителния бизнес, потребностите на сектора и нуждата от пълноценна професионална платформа, изданието през 2019 г. ще даде още по-широко поле за развитие на бранша, разширявайки изложбените си площи с 30% спрямо последното издание. Тогава на площ от над 5000 кв.м. продукти и технологии представиха над 200 компании от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция, сред които – производители, дистрибутори и вносители. „Отбелязахме ръст от 40% на участващите фирми и заетите площи“, коментират организаторите, отчитайки, че изданието са посетили над 8500 архитекти, инженери, предприемачи и специалисти.

IMG_0075_BSS_624x380
През 2018 г. взеха участие над 200 компании от страната и чужбина.

АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще се проведе паралелно с изложенията СЕКЮРИТИ ЕКСПО и WATER TECH EXPO, насочени съответно към сектора на сигурността и индустриалното управление на водите. „Светът се преобразява; а ние – заедно с него“, коментират професионалистите. Предизвикани от възможността да си изградят цялостен образ на новата дигитална икономика, смарт индустрията, енергийното и екологично управление на ресурсите, специалистите вече запазват в календарите си датите от 6 до 9 март 2019 г.

Всички новини за изложението ще откриете на www.buildingweek.com

Сподели

Тагове: архитектура | изложение | интер експо център

 

Новини

11 Май 2021, 15.28
Варна Дизайн Форум кани всички студенти и млади професионалисти (на възраст до...
26 Април 2021, 15.15
Неправителствени организации, бизнес асоциации и експерти предлагат промени...
23 Април 2021, 15.51
Това е Вашият Конкурс - за осма поредна година отправяме предизвикателство към...
Медийни партньори
VIP медиен партньор