Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 12 до 15 май в София

(0 гласа, средно 0 от 5)
750x500_ABW_2021-632456
„Новата реалност създава много възможности“ - под това мото работи екипът на изложение Архитектурно-строителна седмица. Строителното изложение ще можем да посетим от 12 до 15 май в Интер Експо Център в София, дотогава остава месец и половина, а кампанията е в разгара си.

„Форумът създава възможности за развитие у нас и за излизане на международната сцена“, коментираха участници през 2020г. Разбира се, като събитие, което оформя визии и тенденции в строителния бранш, Архитектурно-строителна седмица ще бъде организирана според всички необходими нови стандарти за безопасност и здравната сигурност на присъстващите представители на сектора. В залите действа модерна вентилационна система с разделяне на входящ и изходящ въздушен поток. Освен това са подготвени и „Вътрешни правила“, които определят всички необходими мерки за сигурност, като: регулиране на човешкия поток, посредством интелигентна Crowd management система, широки пътеки, отстояние между щандовете, възможност за използване на прозрачни прегради при бизнес преговорите  и др.

IMG_4251-02-624480

Отново ще се представят различни направления, като: „Вътрешни довършителни дейности”, “Врати, прозорци и фасади”, “Външни довършителни дейности”, “Строителнo оборудване и механизация“, „Вертикално планиране и ландшафт“ и „Индустриално строителство и оборудване“, „Сградната автоматизация”, “ОВиК”, “Smart системи”.

Съпътстващи събития и партньорство с браншовите организации
И през 2021 г. продължава тясното партньорство с професионалните браншови организации: Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Българска асоциация за изолации в строителството, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на интериорите дизайнери в България, Визия за София, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Университет по архитектура, строителство и геодезия.

Snimka_2020_3-624453

Обичайно изложението залага и на разнообразна съпътстваща програма, която да разгледа теми със значим интерес в професионалните среди. Организаторите, участниците и браншовите организации отново обединяват усилия, обещавайки полезни за сектора професионални събития, сред които дискусии и презентации.

Още допълнителна информация за подготовката на изложението може да откриете на сайта buildingweek.bg.

Сподели

Тагове: иец | изложение строителство

 
Уебсайт на автора: www.buildingweek.bg

Новини

12 Май 2021, 16.37
Wine & Spirits Show e нов формат на професионално изложение, който привлича...
11 Май 2021, 15.28
Варна Дизайн Форум кани всички студенти и млади професионалисти (на възраст до...
26 Април 2021, 15.15
Неправителствени организации, бизнес асоциации и експерти предлагат промени...
Медийни партньори
VIP медиен партньор