Изложението за печат и реклама COPIS ще се проведе от 5 до 8 октомври в Интер Експо Център

(0 гласа, средно 0 от 5)
Viziq_2022_750_x632471

Секторът на печата и рекламата е динамичен и непрестанно променящ се. Подчинен е на светкавично развиващите се технологии и трендове, и потребителските нагласи. Затова за професионалистите е много важно, не просто да са „в крак с времето“, а крачка по-напред. Това е и причината през последното десетилетие единственото бизнес изложение у нас за печатни и рекламни комуникации – COPIS, да се утвърди като важна дестинация за всеки с интерес в сектора за Източна Европа и Балканския полуостров. През тази година форумът ще се проведе от 5 до 8 октомври – в Интер Експо Център.

Съзнавайки динамиката в сектора, организаторите непрестанно усъвършенстват дигиталните си канали. Благодарение на това, най-бързият начин да получим достъп до COPIS, е онлайн регистрирацията. „Процесът е много бърз и отнема не повече от 2 минути“, коментират организаторите на формата, в който откриваме най-новото при производството и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, печата в различните му направления, графичния и пространствения дизайн, софтуера, материалите, консумативите и др.

DL7A9099-624440
Източник: www.iec.bg

За онлайн регистрацията трябва само да посетим сайта www.copi-s.com до 2 октомври, включително, и да изпълним няколко лесни стъпки. Билетът се получава на имейл. Може да се разпечата или отвори през телефона преди чекирането на входа на изложението. Разбира се, билет ще можем да си вземем и от касите на Интер Експо Център. Предимството на онлайн регистрацията е, че тя дава право на еднократен безплатен вход на COPIS.

DL7A8291-624414
Източник: www.iec.bg

Познанието е ключът към успеха

Успехът се крие в предварителната подготовка. Съзнавайки, че изложенията освен бизнес платформи, са и комуникационен образователен канал, организаторите на COPIS отреждат централно място на съпътстващите формати.

Подкастът – Ново поколение медия“ е първото по рода си събитие, което на 7 октомври събира подкастърите в България в света на рекламистите. Организатори са Интер Експо Център и Олга Василевска, предприемач и създател на подкаста за промените в живота ни "Нов Човек".

Със съвместните усилия на партньорите от FESPA BULGARIA ASSOCIATION, сп. Полиграфия и ПринтГайд.инфо, се организират специализирани семинари, лекции и дискусии. На 6 октомври ПРИНТ ЕНД ПЪБЛИШИНГ реализира „Ден на печатните технологии в съвременния свят“, насочен към бъдещето. Потенциалът си ще разгърнат лекторите на DIGI Pay Comference. Петото издание на конференцията поставя на дневен ред водещите теми от сферите на дигиталните разплащания, киберсигурността, машинното обучения, изкуствения интелект и др.

До изложение COPIS остават по-малко от 2 седмици. Вие регистрирахте ли се за посещение в сайта www.copi-s.com?Сподели

Тагове: изложение copis | печат и реклама

 
Уебсайт на автора: www.iec.bg

Новини

24 Ноември 2022, 16.15
Г-жа Татяна Карабоикова,  г-жа Джузепина Дзара - посланик на Италия в...
22 Ноември 2022, 15.09
Услугата се въвежда у нас от новата компания Компонента, която предлага пълен...
16 Ноември 2022, 16.15
Приоритетните отсечки в реализацията му са в Изток, Слатина, Южен парк и Гоце...
Медийни партньори
VIP медиен партньор