Най-новият луксозен жилищен комплекс Панорама Парк Запад 2 в Пловдив, изпълнен с иновативните системи Schüco

(0 гласа, средно 0 от 5)
snimka_1_Aluek_632x440

В процес на строителство е най-големият луксозен жилищен комплекс в Пловдив. Той ще бъде изпълнен с иновативните пластмасови системи Schüco.

„Панорама Парк Запад 2“ е с разгъната застроена площ от 64 000 кв.м и се състои от три жилищни сгради, просторен озеленен вътрешен двор с детска и спортна площадка, подземен и наземен паркинг. Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, практични и лесни за обзавеждане. 

Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене, с развита инфраструктура от училища, детски градини, медицински заведения и магазини. Комплексът се намира в тази част на Пловдив, за която всеки я определя като „белите дробове на града“. На метри от Гребната база и Парк „Отдих и култура“.

„Панорама Парк Запад 2“ ще бъде изпълнен с пластмасови системи Schüco - отговарящи на най-високите архитектурни и клиентски изисквания.

 snimka2_Aluek_624x422

Инвеститорът – „ГЕРТ Груп”  ЕООД, е компания с богат международен опит в изграждането и управлението на жилищни сгради, ваканционни комплекси и офис-сгради. Съвсем естествено е за жилищния си проект „Панорама Парк Запад 2“ в Пловдив компанията да се довери на световния лидер на пазара на алуминиеви и пластмасови профилни системи Schüco. За обекта е избрана и вложена иновативната PVC система Schüco LivIng 82 MD външно фолирана - в унисон с актуалните тенденции от Западна Европа - в черен цвят (Schwarz Ulti-matt).  
Чрез избора на висок клас ПВЦ дограма „ГЕРТ  Груп” ЕООД полага основата на едно стабилно партньорство, което ще диктува тенденциите на луксозното жилищно строителство в Пловдив.

Schüco LivIng 82 MD е иновативна 7-камерна PVC система за прозорци с отлични топлоизолационни стойности и тънки видими ширини на профила от 120 мм. Коефициентът на топлопреминаване Uf = 0.96 W/m²K. Според цвета на повърхността има четири възможности за основния профил: бял, кремав, тъмно сив и карамел в комбинация със сребристо-сиви или черни уплътнения.

_3_624x501
 Schüco LivIng 82 MD

С прозорците Schüco LivIng дразнещият шум остава навън. Прозоречната PVC система и иновативната EPDM уплътнителна технология, комбинирани с шумоизолиран стъклопакет, се грижат за отличната шумоизолация до 47 dB.

 
__4__624x422

Благодарение на изключителния професионализъм в изработката и монтажа на PVC системи от „Надежда  94“ ООД – фирма с доказан опит и утвърдена репутация на българския пазар, комплексът „Панорама Парк Запад 2“ се превръща в новото бижу на гр. Пловдив.

Лицензиран вносител на висококачествените профилни системи от бранда Schüco е компанията АЛУКЬОНИГЩАЛ. Вече 25 години фирмата е на българския пазар и наред с търговската си дейност, предлага софтуер, технически консултации и обучение на всеки един етап: от фазата на планиране до финализиране на проекта. 


Сподели

Тагове: schüco living 82 md | алукьонигщал | панорама парк запад 2

 

Новини

27 Юни 2022, 15.50
Камарата на архитектите в България подкрепя проекта за изменение и допълнение...
24 Юни 2022, 14.29
Фотограф: Михаил НоваковСградата на Сточна гара отвори врати за всички...
20 Юни 2022, 16.02
От Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост ...
Медийни партньори
VIP медиен партньор